top of page
IMG_3772.JPG

Merenkurkun vedet ovat otollisia kalastukseen. Erityisesti keväällä ja syksyllä Svedjehamnissa tapaa monta kalastajaa, onhan satama ollutkin aikoinaan kalasatama ja Salterietissa on suolattu jopa 115 000 kg vuodessa kalaa, kuten silakkaa, lohta, ahventa ja haukea. 

Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa toteutamme erilaisia kalastuspaketteja. Kesäkautena voit vuokrata Fisherman´s cottage mökin, jolloin saat soutuveneen käyttöön. Mikäli haluat moottoriveneen tiedustelethan siitä etukäteen, sillä ne ovat haluttuja etenkin suosituimpina kala-aikoina. Svedjehamn campingistä voit varata paikan asuntoautollesi tai -vaunullesi ympäri vuoden. Etenkin maaliskuussa alueella näkyy paljon pilkkijöitä. 

Touko-kesäkuussa sekä syys-lokakuussa voit myös tiedustella täyden palvelun kalastuspakettia, mikä sisältää majoituksen omakotitalon yläkerrassa, omalla sisäänkäynnillä ja kylpyhuoneella. Moottoriveneen vuokraus, aamiainen, take away-lounas ja illallinen. Paketti sopii 1-4 hengelle. Tarvittaessa myös kyydit juna-asemalle ja lentokentälle voidaan sopia. 

Muistathan kalanhoitomaksun eräluvat.fi!

Kalastamaan?

Laita viestiä niin katsotaan yhdessä sopiva kalastuspaketti.

Kiitos viestistä!

bottom of page